Прес механічного обвалювання УНІКОН-400

УНІКОН-400
Загальний принцип дії:
Принцип, який застосовується в пресах типу «УНІКОН», полягає в тому, що залишки м'яса відокремлюються від кісток під тиском і фільтруються через гільзу-фільтр.
Підвищення тиску відбувається поступово, в міру просування сировини всередині робочої частини преса. 

Встановлена потужність, кВт: 7,5

площа, що займається, м2: 0,97

Продуктивність (технічна) залежно від вихідної сировини: 400-500

Продуктивність за рибою вдвічі більша: 800-1000

Вихід м'ясної маси, % від підготовленої сировини:

під час обваляння тушок курей, курчат 75

під час обвалювання каркасів курей, курчат 67

під час обвалювання риби 83-96

у разі дообвалювання риби 60-68

Кількість кісткових увімкнень, % не більш ніж: 0,75

Категорія: Устаткування для переробки м'ясаПідкатегорія: Преса механічної обвалки
<< Повернутись до списку