Прес механічного обвалу УНІКОН

Загальний принцип дії:
Принцип, який застосовується в пресах типу «УНІКОН», полягає в тому, що залишки м'яса відокремлюються від кісток під тиском і фільтруються через гільзу-фільтр .
Підвищення тиску здійснюється поступово, у міру просування сировини всередині робочої частини преса. Продуктивність (технічна) залежно від вихідної сировини, кг/година до 400
Займана площа, м2 0,97
Встановлена ​​потужність, кВт 5, 5
Маса, кг 120
Габаритні розміри, мм: 1660х585х1145
Обслуговуючий персонал, чол. 1
Вихід м'ясної маси, % від підготовленої сировини :
при обваленні тушок курей, курчат 75
при обвалюванні каркасів курей, курчат 67
при обвалюванні риби 83-96
при обвалюванні риби 60-68
< span>Кількість кісткових включень у м'ясній масі, % не більше 0.6

Категорія: Устаткування для переробки м'ясаПідкатегорія: Преса механічної обвалки
<< Повернутись до списку