Тістоокруглювач КТМ-3 (Туреччина)

Тістоокруглювальна машина (тістоокруглювач) – використовується для округлення тестових заготовок.
Тістоокруглювач КТМ-3 забезпечує високу продуктивність та сприяє ущільненню та підвищенню пористості тіста, що підвищує якість хлібобулочних виробів.

Принцип роботи:
Тісто з тістоділювача потрапляє в конус – приймач тістоокруглювача, далі, за допомогою округлительного барабана і розподільчого поглиблення воно набуває округлої форми, а потім відправляється в шафа попереднього вистоювання. При цьому процесі здійснюється подача борошна з метою уникнення налипання тесту до секції видачі. Подача повітря в поглиблення машини запобігає налипанню тесту на барабан.
Короткий опис:
- Корпус з нержавіючої сталі, не схильної до корозії
- Конус і спіраль, що обертається, з алюмінію< - Вся алюмінієва секція при бажанні покривається тефлоном - Можливість регулювання жолоба - Вагу тіста можна змінювати від 50-150 грам, від 100-600 грам і від 200-10 Обдування тестових заготовок під час округлення підігрітим, непідігрітим повітрям, можливість відключення обдування - Працює безшумно і без вібрації - Економна витрата електроенергії - Легке чищення та обробка дітаєю

Технічні характеристики

Продуктивність, шт/год 1600-2000
Маса заготівлі, г 50-1000
Обсяг ємності борошна, кг 3
Висота подачі та виходу тесту, мм 950
Габаритні розміри (ДЛхШИРхГЛ), мм 1000х1000х1450
Потужність, кВт 1,1
Маса, кг 210
Категорія: Хлібопекарське та кондитерське обладнанняПідкатегорія: Тістоділителі та тістоокруглювачі
<< Повернутись до списку