Дільник ручний дрібноштучний І8-ХРД

Призначений для поділу вручну на заготівлі рівної маси попередньо зважених порцій тіста з борошна пшеничного вищого і першого сортів при виробництві булочних дрібноштучних виробів. Розподіл тесту відбувається в такий спосіб. Заздалегідь зважений шматок тіста укладається в чашу, де при опусканні важеля розрівнюється пресовою кришкою і розрізається ножовою розеткою на 32 рівних за обсягом і масою шматка. Пресова кришка і ножова розетка рухаються вручну, за допомогою важеля. Потім піднімають важіль, виводячи розетку та пресову кришку з чаші, виймають чашу та викладають шматки тіста.

Технічні характеристики

Продуктивність шт/хв 32
Маса тестової заготівлі, кг 0.05-0.12
Габаритні розміри (ДЛхШИРхГЛ), мм 500х600х700
Маса, кг 77
Категорія: Хлібопекарське та кондитерське обладнанняПідкатегорія: Тістоділителі та тістоокруглювачі
<< Повернутись до списку