М'ясорубка
М'ясорубки МІМ-300 і МІМ-600 призначені для подрібнення м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси та набивання ковбас на підприємствах громадського харчування.
М'ясорубки випускаються у виконанні УЗ за ГОСТ 15150-69 ТУ5.899-111901-88 для експлуатації за температури від плюс 1 до плюс 40 °С.
М'ясорубки для підприємств громадського харчування МІМ-300 та МІМ-600 виробляються відповідно до вимог стандарту СТБ ІСО 9001:2001, мають білоруську,українську і російську сертифікати відповідності та посвідчення про державну гігієнічну реєстрацію. /p>
Основні технічні характеристики м'ясорубок
Найменування параметра | МІМ-300 | МІМ-600 |
---|---|---|
Продуктивність, кг/год, не менше | 300 | 600 |
Продуктивність при повторному подрібненні котлетної маси, кг/год, не менше | 100 | 200 |
Номінальна споживана потужність, кВт | 1,90 | 2,71 |
Живлюча електромережа: - рід струму - номінальна напруга, В - частота обертання шнека, об/хв |
трифазний, змінний 380 250 |
|
Габаритні розміри, мм, не більше: - довжина - ширина - висота |
680 400 441 |
765 450 576 |
Маса, кг, не більше | 47 | 56 |
Примітка: продуктивність м'ясорубок вказана при подрібненні яловичого м'яса другого сорту через дві решітки з діаметром 9 і 5 мм.
Категорія: Устаткування для громадського харчуванняПідкатегорія: М'ясорубки