Сковорода СЕСМ-0.2
Електросковорода СЕСМ-0.2 підходить для професійної кухні в їдальнях, кафе, міні-пекарнях, ресторанах. Також апарат використовується у виробництві харчової продукції в промислових масштабах.
Сковорода електрична СЕСМ-0.2, з безпосереднім обігрівом, призначена для теплової обробки, м'ясних, рибних та овочевих виробів, гарячим способом, методом гасіння та пасування. >
|
Номінальна споживана потужність, кВт |
6 |
|
Номінальна напруга, В |
380 |
|
Робочий об'єм чаші, л |
30 |
|
Габаритні розміри, мм |
1050x905x850 |
|
Час розігріву сковороди до 275 С, хв |
40 |
|
максимальна температура розігріву пода, С |
350 |
|
Вага електричної сковороди, кг |
200 |
|
Матеріал: |
нержавіюча сталь, чавун |
Категорія: Устаткування для громадського харчуванняПідкатегорія: Сковороди