Преси для піци Sigma SPZ

Піца-преси Sigma використовують холодний метод формування тестової заготівлі. Повністю імітують ручну працю піццайолу.

Піца-преси Sigma SPZ 40 та SPZ 50 використовують холодний метод формування тестової заготівлі. Прес для піци Sigma SPZ дозволяє надавати тесту необхідну форму при певній товщині. Система мікророзкочування полягає в приготуванні основи для піци без нагрівання, як би це робив професіонал і дбайливо розкочував тісто, що не змінює його структури. /> для піци.
• Запатентована система мікро-роликів.
• Формування краю піци.
• Товщина піци регулюється.
• Автоматичний запуск/зупинка преса.
• Відповідність стандартам ЄС.

Технічні характеристики:

Модель Діаметр кола, мм Розміри, мм Потужність, кВт Вага, кг
SPZ 40 400 570 x 670 x 770 0,55 120
SPZ 50 500 700 x 820 x 840 0,75 150
Категорія: Устаткування для громадського харчуванняПідкатегорія: Різне
<< Повернутись до списку