Шафа шокової заморозки Apach SH05
Шафа шокового заморожування працює в 2-х режимах:
- Швидке охолодження (від +90 до +3°С). Цей режим використовується для швидкого охолодження готових страв до +3 ° С за короткий проміжок часу. За такої інтенсивності охолодження страви зберігають всі свої смакові якості і можуть зберігатися значно довше, ніж при звичайному охолодженні.
- Швидке заморожування (від +90 ° С до -18 ° С). У камеру шафи за допомогою потужних вентиляторів подається охолоджене до -40°С повітря і температура всередині продукту швидко знижується до -18°С. Завдяки такій інтенсивній заморозці продукт замерзає дрібними кристалами льоду, внаслідок чого:
- внутрішні волокна тканин продукту не ушкоджуються;
- початкова структура продукту змінюється;
- у ньому зберігаються всі корисні мікроелементи;
- значно збільшується термін зберігання.
Характеристики Шкаф шоковой заморозки Apach SH05
Окружающая температура, °C | +43 |
Габариты камеры (ШхГхВ), см | 60x40x42 |
Количество уровней, шт | 5 |
Производительность при заморозке до -18°С, кг | 15 |
Производительность при охлаждении до +3°С, кг | 20 |
Размер противня (ШхГ), см | 60х40 или ГН 1/1 |
Расстояние между направляющими, см | 7 |
Материал изготовления корпуса | нерж. сталь |
Общая мощность, кВт | 1,4 |
Напряжение в сети, В | 220 |
Марка фреона | 507 рэндов |
Вид контроллера | электронный |
Габариты без упаковки (ШхГхВ), см | 75x74x85 |
Вес без упаковки, кг | 71 |
Страна – изготовитель | Италия |
Категорія: Устаткування для громадського харчуванняПідкатегорія: Різне