Машина для розпилення шоколаду Choco-Spray 100

МАШИНА ДЛЯ РОЗМИСЕННЯ ШОКОЛАДА

Машина "Choco-Spray 100" - розпорошує шоколадну глазур і олію прямо з обігрівної резервної ємності. Призначена для декорування шоколаду тонкими смужками, нанесення "апельсинової кірки".
Ця ємність обігрівається циркульованим гарячим повітрям, водночас можливе цифрове настроювання температури, а завдяки використанню електрично обігріваних шлангів, шоколад залишається рідким до розпилення.

ПЕРЕВАГИ:
Система розпилення повітря Mix з низьким тиском
Шоколад і олія завжди готові до використання
Постійна температура
Компактність і легкість в обслуговуванні
Витрата какао-олії, жирової глазурі тощо зменшена на 10-20%
Особливі можливості декорації: тонкий шар/червоний шар, ефект шкури апельсина, сніжний ефект, ефект какао-порошку, ефект грануляту, смуги

СТАНДАРТНІ СВІЙСТІВ:
Тиск повітря й рідини регулюються окремо
Змінна резервна ємність
З або без пересувної станини
Доступно з одним або двома розпилювальними пістолетами (Choco-Spray 100 Twin)

ТЕХНІЧНІ ДАНІ:
Робоча напруга: 220/240 В змінного струму частотою 50 Гц Chocospray-100
Потужність: 500 Вт
Система розпилення: повітряної суміші
Тиск розпилення: настроювання від 0,5 до 3,5 бара
Тиск матеріалу: настроювання від 0,5 до 3,5 бара
Робочий тиск: 6 барів
Витрата повітря: 130 літрів/хв.
Розмір (ДхШхВ) мм: 300 х 380 х 380
Розмір (ДхШхВ) мм: 260 х 170 х 240
Резервна ємність: 1 кг
Вага: 20 кг Chocospray-100 bovenkant_open
Конструкція: Високоякісна неіржавка сталь 304

Категорія: Хлібопекарське та кондитерське обладнанняПідкатегорія: Різне
<< Повернутись до списку