Смаження для насіння, горіхів

Обладнання для обсмажування, сушіння арахіс, фісташки, фундук, насіння соняшнику, гарбузового насіння, кави, сої та ін.
Принцип обсмажування печей контактно-конвективний, за рахунок розігрітого барабана і продування через продукт гарячого повітря. Дане поєднання методів обжарювання дозволяє отримати високі смакові якості насіння, горіхів.

Тени розташовані між двома барабанами — обертовим внутрішнім, в якому знаходиться продукт, і зовнішнім теплоізолюючим.

Спіральні лопаті, розташовані всередині обертового барабана, здійснюють перемішування продукту для його рівномірного обсмажування.

Система вентиляції забезпечує ефективне видалення вологи, дрібного сміття і пилу. Інтенсивність вентиляційного відсмоктування регулюється шибером.

Пробовідбірник дозволяє контролювати ступінь готовності продукту, не перериваючи процес обжарювання.

Можливість регулювання температури обробки в широкому діапазоні робить установку універсальною — нею можна підсушувати, так і обсмажувати будь-які види насіння і горіхів, незалежно від їх початкової вологості, у тому числі і оброблені в сольовому розчині.

Насіння соняшнику можна обсмажувати як в лушпинні, так і очищені (обрушенные). Для очищення насіння від лушпиння призначена установка для обрушення насіння соняшнику.

Автоматичний пульт управління підтримує задану температуру протягом усього процесу обжарювання. Після закінчення заданого часу обробки відключається нагрів і подається звуковий сигнал.

Швидко вивантажити готовий продукт дозволяє реверсне обертання барабана з підвищеною швидкістю. Використання сучасних термоізоляційних матеріалів зводить до мінімуму втрати тепла і таким чином економить електроенергію.

Категорія: Інше обладнанняПідкатегорія: Різне
<< Повернутись до списку