МЗС — 244 (пар); МЗ-2С-244б;варювальні парові котли

Котел варильний призначений для варіння та випаровування овочевих і фруктових мас під час виробництва консервів, великих продуктів, концентратів, а також для уварювання сировини та випаровування технологічних рідин, для приготування сиропів, розсолів і маринадів. Застосовується на перероблювальних підприємствах у технологічних лініях цехів консервних заводів, гірничокомбінатів і підприємств місцевої промисловості.

Котел варильний — тристінна, циліндрична посудина, встановлена вертикально на опорах. Внутрішня поверхня котла варильного, що стикається з продуктом, виготовлена з неіржавкої сталі. Між внутрішньою та середньою стінкою створена парова камера. Простір між середньою й зовнішньою стінками заповнений пористим термоізолювальним матеріалом, що оберігає обслуговчий персонал від опіків.

Можливе виготовлення як перекидних котлів, так і котлів, що не перекидаються. У непрокидних котлах застосовуються опори з труб. У перекидних котлів варильних опори зварні. В одній із опор розміщений черв'ячний редуктор, під час обертання якого, за допомогою маховика, відбувається перекидання котла та вивантаження вмісту, крім того, можливе вивантаження продукту через штуцер, розташований у нижній частині котла, без перекидання.

Котел варильний МЗ-2С-244Б забезпечений приводом із заважнюванням.

Категорія: Інше обладнанняПідкатегорія: Котли
<< Повернутись до списку