Вовчок - М'ясорубка К7-ФВП-114-01

Призначений для подрібнення безкісткового жилованого м'яса та м'ясопродуктів для виробництва фаршів, що використовуються в ковбасних та інших м'ясних виробах. Може працювати як за охолоджених природних умов (температура оточуючого середовища від 10 до 12°C), так і за спеціального впливу низьких температур (від плюс 2 до плюс 3°C) в товщі. Має високу ступінь надійності, легкість у обслуговуванні та санітарній обробці. Відповідає всім вимогам технічної безпеки.

Характеристики:
- Продуктивність: 1500 кг/год
- Діаметр ножових решіток: 114 мм
- Об'єм завантажувального бункера: 125 л
- Встановлена потужність: не більше 7,5 кВт.

Категорія: Устаткування для переробки м'ясаПідкатегорія: Вовчки, м'ясорубки
<< Повернутись до списку