Хліборізки АХМ-300 Т та АХМ_300А

Хліборізки АХМ-300 Т та АХМ_300А призначені для нарізки великих обсягів хлібної продукції та застосовуються на харчових виробництвах та в закладах громадського харчування.

Спеціальна форма ножа дозволяє розрізати хліб на абсолютно рівні скибочки. Може використовуватися для чорного та білого хліба різних сортів як свіжого, так і черствого. Безперечною перевагою апарату є рівень його продуктивності: хліборізка здатна нарізати до трьохсот буханців на годину на скибочки завтовшки від 0,5 до 2 см. Товщина нарізки налаштовується за допомогою особливого регулятора.

Конструкція виробу є ергономічною, тому обслуговуючий персонал захищений від ймовірності отримання травм під час роботи з хліборізкою. Крім того, апарат легко піддавати санітарній обробці. Хліборізка обладнана датчиками, які вимикають електроживлення у кожному з таких випадків:

- при відкриванні завантажувального лотка;
- після закінчення процесу нарізки;
- при відкриванні лотка приймання нарізаного хліба ;
- при зніманні з ножа захисного кожуха.

Збір крихт здійснюється за допомогою ящика, розташованого під лотком приймання та зоною різання.

Основні технічні характеристики хліборізок АХМ-300А та АХМ-300Т

Найменування параметра АХМ-300А АХМ-300Т
Продуктивність, кг/год, не менше 300 300
Товщина шматка, що нарізається, мм Від 5 до 20 Від 5 до 25
Номінальна споживана потужність, кВт 0,37
Електронна мережа:
- рід струму;
- номінальна напруга, В.
трифазний, змінний 380
Габаритні розміри, мм, не більше:
- довжина;
- ширина;
- висота.

1050
560
590

1050
590
540
Маса, кг, не більше 45 75
Виробник Москва Болгарія
Категорія: Устаткування для громадського харчуванняПідкатегорія: Хліборізки
<< Повернутись до списку

Інші товари з цієї категорії

    У цій категорії є лише один товар, і він представлений вище на цій сторінці.