Баранкова машина Б4-58

Баранкова машина Б4-58 призначена для поділу та формування заготівок тіста різних видів баранчичних виробів

Принцип роботи:

Тісто у формі окремих шматків завантажується в приймальну лійку, звідки валками подається в тестову камеру. у задній стінці тестової камери встановлені поршні, які отримують від кулака через важіль і тягу зворотно надійдельний рух. У протилежній (передній) стінці тестової камери встановлені циліндричні гільзи. під час руху поршнів уперед тісто в камері ущільнюється, а після входу в гільзи випресовується через кільцеві щілини, утворені зрізами гільз і качалками, у формі кільцеподібних заготовок.

Регулювання маси заготовок здійснюється зміною ходу поршнів за допомогою гвинта.

Після подавання необхідної кількості тіста поршні повертаються в вкрай заднє положення для вистояння, а склянки, що формують, починають рух.

Під час руху формувальних склянок уперед звільняється кільцеві ножі, які під дією пружини, змагаються вперед, відрізають заготівки від загальної маси тіста, водночас трохи зрушуючи їх уперед на качалку, а самі впираються в заплекчики. Процес обкачування тестової заготовки здійснюється триразовим зворотно-поступальним рухом склянок уздовж скельок.

Технічні дані: Б4-58
1. Продуктивність, кг/год:
— бублики 100 г 201,5
— баранки 40-45 шт. на кг 89,4-100,5
— баранки 35-40 шт. на кг 101,2-115,8
— баранки 25-30 шт. на кг 135-162
— сушіння 130-150 шт. на кг 40,2-46,4
— сушіння 125-140 шт. на кг 43,2-48,2
— сушіння 120-130 шт. на кг 46,2-50,2
— сушіння 100-110 шт. на кг 60,3
2. Діаметр приводних шківів:
— шківи електродвигуна (змінні), мм 90 і 100
— шків машини, мм 400
3. Число обертів головного вала кулачків, об/хв 16,9 і 17,7
4. Електродвигун 4 А100/6 потужність, кВт 2,2
5. Габарити в зібраному вигляді, мм 1960/1160/1568
6. Маса, кг 1755

Розділ: Хлібопекарське та кондитерське обладнанняКатегорія: Формувальні та відсаджувальні машиниПідкатегорія: Формувальні
<< Повернутись до списку