Кремоварка 60л

Конструкція кремоварки дозволяє використовувати не тільки для приготування помадок і кремів різної густоти, але і для приготування заварного. тіста.

Кремоварка має автоматичне регулювання температури від 20 до 200°С. Як сорочка в кремоварці використовується вода або гліцерин. Всі робочі поверхні кремоварки виконані з нержавіючих матеріалів. Нашу кремоварку можна використовувати для приготування:

  • Заварного і пряничного теста;
  • Заварюванняі зефірної маси;
  • Приготування мармеладу;
  • Помадки;
  • різних гарячих кремів;
  • Сумішей морозива та інших продуктів;
  • Інверта;
  • Приготування сиропу.

Категорія: Хлібопекарське та кондитерське обладнанняПідкатегорія: Заварювальні котли, сироповарки
<< Повернутись до списку